НОВИНИ



Цікаві донати

Викладачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» відгукнулись і підготували літературний донат. Зібрали твори українських класиків, сучасних кременчуцьких літераторів, а також поклали кілька підручників по нашій спеціальності – можливо, мобілізуючись, хтось вподобає професію геодезиста та землевпорядника, також відправили в волонтерські організації старі непрацюючі парасольки (конструкції потрібні військовим), телефони дротового звʼязку (дискові, кнопчаті, радіо трубки).



Викладачі кафедри ЦБГЗ відвідали Кременчуцький ліцей № 25 «Гуманітарний колегіум».

13 березня 2024 року викладачі кафедри ЦБГЗ  відвідали  Кременчуцький ліцей № 25 «Гуманітарний колегіум». Мета зустрічі – допомогти учням знайти свій шлях в подальшому житті. Доцент Рєзнік Д.В. відкрив світ нескінчених можливостей для тих, хто цікавиться навчанням в Кременчуцькому національному університеті ім. Михайла Остроградського, детально розповів про спеціальність 263 «Цивільна безпека». Доцент Клюка О.М. зосередила увагу на питанні, яке хвилює молоде покоління: «Яка моя роль у відбудові країни й у чому мій талант?».



Консультаційна нарада міських, селищних і сільських громад з державного планування для територіальних громад

Державне планування для територіальних громад на сьогодні є актуальним напрямком в сфері землеустрою. 6 березня відбулася консультаційна нарада міських, селищних і сільських громад з цього питання. Взяли участь у нараді  Омельницька, Кам’янопотоківська, Піщанська, Пришибська сільські, Новогалещинська, Козельщинська селищні, Кременчуцька та Горішньоплавнівська міські громади...



З Днем Землевпорядника!

У другу суботу березня в Україні відмічають День землевпорядників -  свято професіоналів, які об'єднують горизонти, людей і землю.  

Побажаємо хороших земель у роботі, успішних проектів, раціональних рішень, відмінних ідей! Бажаємо високих результатів в діяльності і низки добрих подій в житті! Вільної незалежної української землі під ногами!



І знову зустрічі

Сьогодні викладачі кафедри ЦБГЗ Клюка О.М. І Рєзнік Д.В. відвідали Козельщинський ліцей Козельщинської селищної ради Полтавської області. На зустрічі були присутні учні 10-11 класів. Легендарний край, багатий не тільки історією, землею, але й людьми.



Круглий стіл на тему: «Сучасні виклики в галузі землеустрою і геодезії»

До Дня землевпорядника 06 березня відбувся круглий стіл на тему: «Сучасні виклики в галузі землеустрою і геодезії»...



Проект "Молодіжна Печерська платформа"

Студентство має розвиватися, щоб забезпечувати гідний потенціал розвитку нашої держави! Саме з цією метою був створений проект "Молодіжна Печерська платформа", в якій Кременчуцький національний університет представляв студент спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій", голова студентського профбюро Інституту Тарас Якимець...



Ми чекаємо абітурієнтів!

Сьогодні, в перший день весни, доценти кафедри ЦБГЗ  Козарь В.І., Рєзнік Д.В. та Клюка О.М. допомагали учням випускних класів Піщанського ліцею Піщанської сільської ради свідомо обрати свою професійну траєкторію.

Сторінки